Op zoek naar hamsterkooien?

yellow hamster on black metal cage

Wanneer u op zoek bent naar een online winkel die hamsterkooien verkoopt bent u bij Petsgifts aan het juiste adres. 

Hamsterkooien

Wanneer u een hamster heeft gekocht, heeft u natuurlijk ook een hamsterkooi nodig. Bij Petsgifts komt dat helemaal in orde met een groot assortiment aan hamsterkooien is er altijd wel een die bij uw hamster past. Petsgifts verkoopt veel van het merk Voltrega, dat is een zeer betrouwbaar merk met alle verplichte europese wetten en regels. Als u een goede prijs kwaliteit verhouding zoekt bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u een kooi gaat kopen verdiept u zich natuurlijk eerst een beetje in uw zoekopdracht. Bij Petsgifts staat er veel uitleg bij de producten en staat er ook bij voor welke hamster het product precies geschikt is. 

Soorten hamsterkooien

Er zijn veel soorten hamsterkooien te koop bij Petsgifts. Alle soorten maten en groottes, ook kunt u er voor kiezen om een een kooi te nemen met veel klimmogelijkheden maar ook met minder. De prijzen verschillen ook wel redelijk veel. U kunt een hamsterkooi kopen tussen de € 25 en € 100 euro. 

Andere soorten kooien

  • Muizen kooi
  • Cavia kooi
  • Ratten kooi
  • Fretten kooi
  • Degu kooi
  • Chinchilla kooi 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hamsterkooien bij Petsgifts? 

Bezoek dan de website, neem contact op met de klantenservice +31- (0) 736909111 of stuur een mailtje naar dit E-mail adres [email protected]

Door admin