Op zoek naar een zakmes dat past bij jouw situatie? Lees hier voor meer informatie

red and silver multi tool

Als je voor een specifieke situatie een specifiek zakmes nodig hebt dan moet je zeker naar Jacobs Outdoor gaan! Bezoek de site zakmeskopen.nl voor meer informatie.

Wat is er te verwachten?

Wat is er eigenlijk allemaal te verwachten op onze site? Op onze homepage zijn onze nieuwe messen te vinden en ook messen die in de aanbieding zitten. Er zijn populaire onderwerpen te vinden waaronder je messen kan kopen en er is wat extra informatie te vinden over ons en veelgestelde vragen. Ons assortiment is vrij groot en we hebben voor elke situatie een passend mes beschikbaar. De messen zijn van de beste merken en zijn dus ook van de beste kwaliteit. We verkopen niet alleen messen, maar ook multitools, messenslijpers en zaklampen. De meeste zaklampen zijn van het merk Olight en dus erg kwalitatief!

Meer informatie over ons

Heb je vragen of een probleem? Dan is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken via het nummer 0481-354040 of door het contactformulier in te vullen dat te vinden is op onze site. Bestelling boven de 100 euro? Dan is de verzending gratis.

Door admin