Extensions kopen voor toevoeging op eigen haar

woman standing on plant field during day

Een pruik is een flinke aankoop. Het is zeker geen goedkoop item om te maken en zeker niet om te kopen. Gelukkig is er een alternatief om jouw haar net even anders te maken en een stuk mooier te maken dan jouw eigen haar. Dit zijn extensions. Extensions zijn zoals de naam als zegt een verlenging van jouw eigen haar. Dit haar wordt exact dezelfde kleur geverfd als jouw haar en zijn daardoor onafscheidelijk. Zo kun je jouw eigen haar precies zo vormen als jij wilt. Ook als jouw eigen haar dit niet toelaat. Extensions kopen is alleen niet zo simpel gezegd als gedaan. Er zijn een hoop keuzes die je kunt maken.

Natuurlijk of synthetisch

Vroeger waren extensions kopen alleen betaalbaar voor de grote sterren die de wereld heeft. Tegenwoordig kan iedereen extensions bezitten. Dit komt doordat de synthetische haren zo goed zijn geworden dat ze niet meer te onderscheiden zijn van de echte haren. Doordat het synthetische extensions kopen mogelijk is voor een stuk minder geld dan de echte haren. Er zit nog wel een verschil tussen de echte haren en de namaak haren. Het grootste verschil tussen deze twee is de manier van vastmaken en de sterkte van de haren. De echte haren gaan een stuk langer mee dan de synthetische haren. 

Medische haren

Je kunt als je door een ziekte jouw haren bent verloren een pruik laten maken. Deze kunnen ze zelfs identiek maken aan jouw oude haar. Zo kunnen ze jouw originele haren zo goed mogelijk namaken. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je het niet zo vaak kunt wassen als je echt haren. Dit omdat de haren dan snel verslechteren en zo gaat de pruik minder lang mee.

Andere behandeling als echt haar

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten bij het hebben van een pruik. Zo kun je een pruik niet vaker dan één keer per week wassen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat deze te snel vervaagd en doordat er geen nieuw haar aangroeit, gaat de pruik op een gegeven moment kapot.

Door admin