Tip voor iPhone reparatie in Delft

black smartphone on brown wooden table

Mijn vriendin had haar telefoon gisteren laten vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden dat telefoons gerepareerd.

Zeer veel telefoon zaken bij ons in Delft

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Zeer goed geholpen door een van de monteurs 

Toen we in de winkel aankwamen werden we erg snel geholpen door een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn vriendin werd gemaakt terwijl we in de winkel konden wachten. Het bedrijf hanteerde een erg voordelige prijs voor het repareren van de telefoon van mijn vriendin. Ook ontving zij garantie op de onderdelen die er waren vervangen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Telgefixt.

Door admin